zwanger

ZIN IN BEVALLEN

Stel je hebt een keuze...

Je kind is onderweg en jij bent vol vertrouwen en blijdschap. Tijdens de bevalling voel je je helemaal goed. Je bent ontspannen en tegelijkertijd volkomen aanwezig. Je volgt alles wat er om je heen gebeurd. En wat het ook is; jij blijft gefocust en in rust. Wat andere vrouwen als weeën ervaren ervaar jij als golven die je goed kunt opvangen. Jij en je baby zijn een team dat volkomen op elkaar is afgestemd. De geboorte doen jullie samen.

Stap voor stap nadert het grote moment. Het gaat goed met je baby en jij kunt deze bijzondere gebeurtenis bewust en ontspannen beleven. Je baby komt in een sfeer van blijdschap en rust ter wereld.

Na de geboorte ben je gelukkig en vol energie. Je baby ligt op je buik en je ervaart hoe sterk de verbinding tussen je kind, eventueel de vader/moeder en jezelf nu al is. Je baby geniet van jullie nabijheid en vertrouwd stemgeluid. Het voelt zich veilig en geborgen…

 

Zin in bevallen is een door Martha Meindersma ontwikkelde methode om je zwangerschap intens te beleven en ter voorbereiding van de bevalling. Het maakt het jou en je baby mogelijk om tijdens de bevalling een toestand van diepe ontspanning te bereiken. Door deze zelfhypnose voel je alle vertrouwen in de natuurlijke processen en je oer-vaardigheden als vrouw.

Niet altijd is er een keuze en moet er om medische redenen een andere weg worden bewandeld. Ook in dat geval kunnen de aangeleerde vaardigheden van groot belang zijn in het opvangen van datgene wat nodig is.

De geboorte van je baby wordt een intensieve vreugdevolle gebeurtenis waar je naar uit kunt kijken!